2021-02-18 328 浏览
首先👅下先,我算係重口味人仕同我d🦷係冇問題,同埋我本身都好鍾意食牛腩,有d結論想同大家分享下🙏🏻番茄帶子牛郎(帶子牛脷)個湯好咸,係唔可以空口飲,我飲左一啖之後,飲晒成支茶。帶子冇乜特別,牛脷唔知係咪炆得太耐,入口只要用脷一頂,竟然係化開,個種化開感覺係 d肉好梅嘅感覺⋯⋯我個人冇預過牛脷會係咁嘅質感。番茄犇犇有禮(牛面頰,牛坑腩,崩沙腩)呢個係招牌菜,個湯都係好咸,牛面頰算正常,但吸收太多個湯,所以都係好咸。牛坑腩同崩沙腩,好多筋同咬唔開酸辣涼拌牛面頰肉質正常,但調味又係好咸瑞士雞翼呢個應該係最正常,但又係咸到想講粗口🙈鮮炸腐皮墨魚蝦條呢個最正常,因為冇調味結論~我係有d失望嘅,因為去到見到好多人食同排隊,因為個到冇乜飲品選擇,我離開之後去買左支水飲(750ml),返到屋企之後都仲渴緊

番茄帶子牛郎(帶子牛脷)

番茄犇犇有禮(牛面頰,牛坑腩,崩沙腩)

酸辣涼拌牛面頰
肉質正常,但調味又係好咸

瑞士雞翼
呢個應該係最正常,但又係咸到想講粗口🙈

鮮炸腐皮墨魚蝦條
呢個最正常,因為冇調味

2021-02-18