2021-08-13
係ig成日都見到人介紹依間餐廳, 終於有時間lunch time去試一試! 預早咗兩個星期book, 其實walk in都可以 我見仲有幾枱~menu好有心機,係用皮做嘅cover, 仲有q r code畀你去睇是日special, 雖然店員都會好有心機同你介紹一次今日有啲咩每一道菜睇落都好靚,食落就知點解一個餐值百幾蚊。是日精選: 美國雞胸肉&牛舌配薯蓉, 好驚喜嘅係薯蓉上面有溫泉蛋🤤好夾, 健康嘅雞胸肉都可以煮到咁好食, 唔會柴好易咬, 個底仲有少少汁, 點薯容又得點肉又得,得左!恆常餐牌: 三文魚, 雖然這條三文魚都有醬汁但係烤得剛剛好, 嫩滑魚肉配唔太heavy嘅汁 100分❤️ 隔離仲有一個千島醬焗薯 可以連皮食好開心價值118蚊嘅巨大泡芙! 每一啖都有驚喜,伯爵茶嘅 cream 感覺一啲都唔肥,toppings嘅絲, 收埋咗喺底嘅咖啡年糕加爆醬~ 全部餡都令依對泡芙變得不平凡🤤🤤值得推介!不過~ 有個位都幾扣分 ~ 有啲廚房嘅同事冇戴口罩處理食材( 去洗手間嘅時候咁啱見到🤦🏻♀️🤦🏻♀️)
每一道菜睇落都好靚,食落就知點解一個餐值百幾蚊。