餐厅: 銀龍粉麵茶餐廳
资讯:

餐厅: 銀龍粉麵茶餐廳
资讯:

2018-12-27 365 浏览
今日黎到元朗这头揾食!银龙集团之前都有经常去!而第一次试这间!这间冰室地方企理,干净又大又多位坐得好舒服!食完都唔想走入去叫了午餐干炒牛河 $452 包热饮加杯涷奶茶同朋友一齐分享!卖相一流,一睇就知获气够,热辣辣!数一数牛肉都有8 件,味道好好又滑又软!仲有用洋葱一齐炒架,面头仲加有芝麻!颜色方面也算是均匀!虽然炒得不算很干身,但条条分明!看碟底,也不算是很油腻的!但朋友说河粉就有d咸!但佢用心炒嘅野食!我感受到!可能我口味也喜欢重些的人!所以味咸一点我都可接受!热咖啡不够香浓!朋友说冻奶茶很淡!服务普普通通!又没有笑容价钱倘可!「笑面」是比环境及干炒牛河!
今日黎到元朗这头揾食!
银龙集团之前都有经常去!
而第一次试这间!
这间冰室地方企理,干净又大又多位
坐得好舒服!食完都唔想走
入去叫了午餐干炒牛河 $452 包热饮
加杯涷奶茶同朋友一齐分享!
卖相一流,一睇就知获气够,热辣辣!

数一数牛肉都有8 件,味道好好又滑又软!
仲有用洋葱一齐炒架,面头仲加有芝麻!
颜色方面也算是均匀!
虽然炒得不算很干身,但条条分明!
看碟底,也不算是很油腻的!
但朋友说河粉就有d咸!
但佢用心炒嘅野食!我感受到!
可能我口味也喜欢重些的人!
所以味咸一点我都可接受!
热咖啡不够香浓!

朋友说冻奶茶很淡!

服务普普通通!又没有笑容
价钱倘可!
「笑面」是比环境及干炒牛河!