2019-07-22
作為北角街坊,見到呢間舖轉左手之後比之前更旺! 裝潢好有心思,以八九十年代既北角做主題,當時北角村,皇都戲院都還在。食物方面,雖然我地只係叫左幾個頭盤,但絕對有驚喜。墨西哥脆片配牛油果醬($34) 聽落係好簡單既配搭,而detail位係廚房有焗番熱啲chips ,烘過既原味nachos chips 配Guacamole & cream cheese,一流。燒魷魚 ($40) 雖然食材簡單,但調味得宜,用少少七味粉調味,再配佢地自家製番茄汁味道恰到好處。 高興雞中翼 ($48) 實在令我有說不出既驚喜,或者可以稱為秘製。真係要試過先明! 男友又黎表演雞翼拆骨左邊係未拆,右邊係拆左haha最後飲品啦~ 我叫左士多啤梨乳酪沙冰($38),飲到有啲感觸 因為細細個我媽帶我買阿波羅士多啤梨乳酪甜筒,係飲到童年回憶既味道啊!價錢親民,期待下次試埋主菜!
價錢親民,期待下次試埋主菜!