2019-09-26 206 浏览
餐廳坐位舒服,唔太焗,食過兩三次既和牛燒肉放題,每枱會有一客刺身同一客新鮮既海鮮(蠔,鮑魚,螺和喜之次<—-居酒屋要幾百蚊一條) 大閘蟹🦀係期間限定唔係成日有得送。和牛有幾個部位任食,最好食係牛腹肉和厚身牛肉眼,依兩個位油脂比較多,食落有汁又有好香既牛味!🐂🤤除左海膽唔係任食,有幾款任食刺身,仲幾新鮮添!除左和牛,推薦骨付雞肉腸,牛舌片,雞皮串,免治雞肉棒,海老,時令生蠔同蟹腳炸物方面,炸流心芝士波裡面既芝士濃厚,外脆內軟,不過食唔到太多,始終芝士食得多都會漏。鐘意食榴連既人,一定要食榴連炸彈同榴連雪糕👍🏼鐘意飲返杯既朋友都有好多酒精飲品可以選擇,任飲🍷紅白酒,梅酒同清酒。🍶🍻🍸甜品有幾款蛋糕,果凍,Fruttato gelato既水果手工雪條 (幾清唔會太甜,酸酸地可以消濟😂),仲有Movenpick 同Dreyers 雪糕。🍦總括黎講,好食又抵食,貴精不貴多,其實都唔少款,我會再食😋!之前久唔久會有團購,但食過一次之後再食都有折。

除左海膽唔係任食,有幾款任食刺身,仲幾新鮮添!