呢度嘅肉係用三層嘅層架上菜的 睇落係咪好似食緊英式下午茶咁呢?😝😝😝 #打卡美食 真係啱晒咩都影一餐嘅我keke😛-平時好少食韓燒 因為好驚行食完韓燒之後會身上面有一大陣味🙊 難得朋友聚舊 介紹咗呢間高質無油煙味韓燒 我先知道原來韓燒都可以食得咁爽 所以大家第日約會都唔洗避開韓燒啦haha🤣-我今次試咗 四色五花肉加牛肉🐂 五花肉有咖喱、香草、蒜蓉同辣椒醬味 不過肉質一般般啦😬 同埋我地食到唔夠喉 下次可能要去食放題🤡 反而海鮮煎餅賣相普通 但幾有驚喜 送上枱嘅時候個鍋仲好熱好燙手👋🏻🔥前菜可以免費無限添加(芽菜同泡菜都好好食呀,尤其是芽菜份量好多)提提大家 生菜🥬要添加嘅話 就要另外加錢~不過嗰日嘅侍應好似好忙咁 冇咩幫我哋加到前菜🥺 不過好彩叫多幾次都會有人過黎加返同埋添水💦 現場環境都有少少嘈吵 會播放比較大聲嘅音樂 同埋都有好多食客 佢哋傾偈嘅聲量都比較大 不過正面啲睇 餐廳雖然空間頗大 但氣氛都幾熱鬧-總括而言 嗰日同朋友真係食得好開心😆 不過價錢好似偏貴 大家有無又平又抵食嘅韓燒推介下😙-韓珍📍尖沙咀寶勒巷6-8A盈豐商業大廈一樓

韓珍
📍尖沙咀寶勒巷6-8A盈豐商業大廈一樓