2017-06-22
之前同寶貝小兔去食放題,梗係唔好帶佢食平嘢,要食就食好啲,銅鑼灣嘅極尚大瀛喜都有幾多人讚好,估唔到五點半周六已經咁多人,排晒隊等。當然我哋都好聰明一早已經預訂,裏面嘅餐牌好多選擇,都幾靚嘅設計。刺身選擇多籮籮,甜蝦夠晒鮮甜啦。仲有我嘅最愛就係肥嘟嘟嘅三文魚!帶子嗰啲都10分鮮甜,果然同其他放題比起上嚟係特別勁。除咗刺身之外點少得食壽司,芝士蟹柳壽司係我最愛,食落去配搭唔錯而且熱熱地,可以打定底。仲有黑松露玻璃蝦壽司,估唔到配搭得好,又香口又爽口。咖喱蟹都幾香,唔係辣嗰種咖喱,咩人都食得,不過食落去有少少麻煩,用手會整污糟。炸物選擇都有好多,一定係有芝士波波,仲有吉列炸蠔,熱辣辣好Juicy。食食吓飽飽地,去自助位置唧返一個屬於自己嘅乳酪雪糕,甜甜地而且唔會好膩!