2019-09-28
秋天又嚟,又係打邊爐季節🥘🥢🥢旺角開咗間主打台式鍋底,同平時食開既任食火鍋對比特別得多,例如試到帝王食補薑母鴨鍋,台灣鳳梨雞鍋,阿嬤養生濃湯鍋,眷村白玉酸菜鍋等等,貪心d既可以叫個鴛鴦鍋,試齊兩隻味📣📣▫️講到食材方面,肉類新鮮,尤其係安格斯一口牛肉粒🥩🥩🥩😋😋可以選擇三個類型價錢嘅套餐,越高級嘅套餐,食物選擇就越多,所以我揀咗佢嘅牛大人極上和牛吃到飽套餐,可以試晒佢最好質素嘅食物💙💙未試過岀去任食打邊爐可以食虎蝦咁大隻嘅大蝦🍤而且仲要任食😍😍個人認為相比中價系列火鍋,此價錢值得一試💵💵不過記得提早預約✨✨▫️另外,相對市面上嘅任食火鍋,呢度仲有多啲台灣直送美食,例如豬血糕,大黑輪,鯛魚片,豐原排骨酥等等,等你唔使飛去台灣都可以食到嗰度嘅嘢食🤪🤩🤪🤩▫️仲值得一讚嘅係佢個飲品推出左冷泡茶系列,對於怕食濟又熱氣上火嘅人來講,有桂花烏龍,菊花普洱,洛神花茶呢d健康飲品,食幾多都唔怕啦😍😍😍😍▫️餐廳環境光猛,裝修企理整齊,好有乾淨又衛生既感覺,枱與枱之間唔算窄,通通足以令顧客同侍應一齊行👫食 物 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環 境 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服 務 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️性價比 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食 物 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環 境 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️