2022-11-19 81 浏览
旺角中心,真係由細行到大,每次出旺角都好中意去兜個圈。而家旺中除左賣衫,仲變左個小食區,入面好多好多野食!今次試下手抓餅,勁中意食手抓餅,每次去台灣必食,仲要日日食。估唔到呢度竟然有得食🤤🤤仲要有好多自選材料可以加!餅底本身已經包左雞蛋同生菜,我另外加左芝士,肉鬆同雞柳!勢要食一個豐富嘅手抓餅😎😎原來嗌一份手抓餅可以半價加小食同飲品,我就加左份鹽酥雞粒同山楂甘草茶。手抓餅可以自選醬汁同調味粉,我揀左奧爾良醬同奶酪洋蔥粉😆之後等幾分鐘就有得食啦!!新鮮熱辣出爐緊係好正!等我要打卡先,扮去左台灣🤣🤣一啖咬入口,勁多材料!仲有餅皮好酥脆唔會覺得好油膩。睇下睇下👀👀芝士勁拉絲,拉到好長呀。。。鹽酥雞粒份量好多,粒粒酥脆好好味😋山楂甘草茶必點!好濃味,酸酸地好好飲。哇,咁樣食哂一份真係好飽好飽。今餐大滿足,下次要再試下其他配搭,但芝士真係要必點!

鹽酥雞粒份量好多,粒粒酥脆好好味😋

山楂甘草茶必點!好濃味,酸酸地好好飲。

2022-11-17
5 分钟 (外卖自取)
下午茶