2015-10-23 698 浏览
當日下午即興打電話留座,餐廳安排卡位給我倆。黎之前知道係食台灣野,但除左台灣野食外仲有其他fusion菜,感覺有少少意外!一坐底侍應就好有禮貌招呼我地,雖然鋪頭細細但人手好似唔係好夠。當晚我地叫左黑松露野菌蚵仔燉飯﹑鹽酥雞同三杯蝦。  三杯蝦係呀鼻推薦一定要食既,食落都幾惹味但略厭”UN”左少少,呀鼻話上次同朋友黎食無咁”UN”,如果下次再黎我會俾多次機會呢個三杯蝦。鹽酥雞同平時食開無咩分別,不過佢細細粒當小食都不錯!黑松露野菌蚵仔燉飯︰個組合其實幾特別,望落好似好細碟,但其實兩個人都食唔哂。最後我地叫左一杯凍水果茶同一杯SOMERSBY 蘋果酒水果茶既話梅味太突出了!如果跟同類型台式餐廳比較呢杯真係酸左少少。另一杯蘋果酒個外型就搭夠,而且價錢都唔算貴!值得叫呀。呢間餐廳既飲品造型好多都好吸晴,希望下次再黎可以再試下其他飲品!
當日下午即興打電話留座,餐廳安排卡位給我倆。

當晚我地叫左黑松露野菌蚵仔燉飯﹑鹽酥雞同三杯蝦。
鹽酥雞同平時食開無咩分別,不過佢細細粒當小食都不錯!
最後我地叫左一杯凍水果茶同一杯SOMERSBY 蘋果酒
另一杯蘋果酒個外型就搭夠,而且價錢都唔算貴!值得叫呀。
2015-10-21