2022-04-28
《傳說中高性價比台式燒肉》今次點嘅套餐係「澳洲M5和牛120分鐘任食」total有81款食物任選~簡直令我花多眼亂🤣澳洲M5和牛充滿雪花 而且油脂分布平均 食落唔會好油好膩 反而充滿牛香美國極SRF黑牛 同安格斯牛小排 油脂咁相對較M5和牛低 比較有趙口 如果唔鍾意食油脂咁較重嘅牛可以試吓呢款~而且其他牛🥩選擇都好高質 估唔到放題都會有咁好質素嘅牛肉食😋除咗牛肉之外 呢度有唔同嘅台式食物選擇 燒肉方面有比較出名嘅三杯雞 而台式小食方面就有鹽酥雞 梅山酥炸薯 涼拌小黃瓜 澎湖花枝排 等等 當中我最推薦嘅係梅山酥炸薯 同澎湖花枝排 酥炸口感一流 唔會覺得係返炸嘅口感 而炸蕃薯🍠配合酸酸嘅梅粉的確幾開胃~😛甜品方面有仙草芋圓同haagen dazs 仙草芋圓已經售罄唯有選擇haagen dazs雪糕🍦 今次期間限定口味 仲係我最愛嘅strawberry 口味🥰120分鐘放題絕對會食到令你超級飽 本身其實有其他食物都好想試 但係食完呢幾款肉類 海鮮 小食等等已經好飽 仲有好多款都未試🥲絕對會回訪再試吓其他食物!🤤
今次點嘅套餐係「澳洲M5和牛120分鐘任食」
total有81款食物任選~簡直令我花多眼亂🤣
美國極SRF黑牛 同安格斯牛小排
油脂咁相對較M5和牛低 比較有趙口
如果唔鍾意食油脂咁較重嘅牛可以試吓呢款~
除咗牛肉之外 呢度有唔同嘅台式食物選擇
燒肉方面有比較出名嘅三杯雞
酥炸口感一流 唔會覺得係返炸嘅口感
而炸蕃薯🍠配合酸酸嘅梅粉的確幾開胃~
但係食完呢幾款肉類 海鮮 小食等等已經好飽
仲有好多款都未試🥲絕對會回訪再試吓其他食物!🤤