招聘中
时薪
$16,000+
月薪
2025-07-04 93 浏览
如果你鐘意簡單又滿足嘅台式風味,呢餐真係正到唔得啦!🍴✨ 柚子蜜香雞排便當配滷肉飯真係超香!雞排外脆內嫩,帶住陣陣柚子蜜嘅清甜香味,配埋滷肉飯嗰啲濃郁滷汁,入口即化,真係一流!🍗🍚 紅燒番茄牛肉麵轉咗台南刀削麵,根根分明又煙韌,牛肉煮得好入味,仲帶啲番茄嘅酸甜,湯底濃郁但唔會太膩,真係飲到停唔到口!🍜🐂 加返$3轉刀削麵,值! 飲品方面,冰嘅大甲椰椰芋香少冰無糖,椰香同芋頭味perfect match,香滑又唔甜膩!🥥🍠 黑糖珍珠鮮奶少冰,珍珠煙韌,黑糖香濃,鮮奶滑到不得了,簡直係甜品界嘅王者!🥛🧋 酥炸花枝丸外脆內彈,啖啖都係花枝嘅鮮味,咬落去仲有種幸福嘅感覺!🦑✨ 櫻花蝦粉絲娃娃菜清新又鮮甜,配埋香脆嘅櫻花蝦,簡單但回味無窮!🥬🦐 總括嚟講,呢餐真係又香又正,所有配搭都好用心,真係值得試!😍✨
如果你鐘意簡單又滿足嘅台式風味,呢餐真係正到唔得啦!🍴✨