2024-02-27 109 浏览
黎到荃湾既美食大厦, 大鸿辉中心(前身英皇娱乐广场), 印像最深一定系黎打边炉咁打边炉依家当然就唔少得牛大人啦澳洲极上和牛吃到饱套餐 $328今次我地拣左牛大人澳洲极上和牛吃到饱套餐,每位$328,种类丰富,最正就当然系佢地既牛肉啦最重要一定系佢地送每人两粒既澳洲M9和牛牛丸饱满多足,一咬落去要小心唔会喷到对面位个个人呀除此之外,手切封门柳都好推荐大家叫比较厚身既封门柳相比其他薄切牛肉口感更好,而且肉质鲜嫩又弹牙,同时牛肉味超重,绝对好食牛大人仲有多款特色火锅料任食,呢个套餐之中一定要食酱类既黑松露手打滑酱,口感弹牙,就好似墨鱼滑虾滑咁,非常弹牙好食,而且黑松露味道好香,好正仲有呢款麻吉烧,好烟韧既口感其实佢就同汤丸一样,不过个皮既口感有d唔同,比较烟韧,煮耐左都唔会有问题任饮方面就真系非常有台湾特色除左各种罐装饮品之外,牛大人仲有佢地好出名既自家制樽仔茶同埋特饮既冬瓜茶、乌梅汁、百香果茶同酸梅汁等等种类丰富又打破港式火锅风格,好有特色
咁打边炉依家当然就唔少得牛大人啦

澳洲极上和牛吃到饱套餐 $328
最重要一定系佢地送每人两粒既澳洲M9和牛牛丸
饱满多足,一咬落去要小心唔会喷到对面位个个人呀
除此之外,手切封门柳都好推荐大家叫

仲有呢款麻吉烧,好烟韧既口感

任饮方面就真系非常有台湾特色
除左各种罐装饮品之外,牛大人仲有佢地好出名既自家制樽仔茶
同埋特饮既冬瓜茶、乌梅汁、百香果茶同酸梅汁等等
种类丰富又打破港式火锅风格,好有特色