2021-06-23 697 浏览
#pb食在大角咀台式文青宠物咖啡店🥰又系 @tinywhitedovy 出动嘅时候💕 我地个日去完Milk Bar 就去左大角咀呢间新开嘅文青咖啡店😍 去到竟然排左一阵队就有位🤭 佢系一间宠物友善咖啡店 狗狗坐室内室外都得👍🏻 个日见到好多狗狗 超开心❤️.食物选择唔多 只有4款主食、2款甜品 价钱$68-$98不等😋 饮品有咖啡、soda👍🏻 最欣赏系佢有毛孩Menu 狗狗都有份食🤪🔹花芝蛋吐司🥪佢有两款吐司选择😋 呢款入面有花生酱、四款芝士、炒蛋、菜🥰 唔好睇佢细细件 食半件都几饱🤣 花生酱配芝士口感好丰富 咸咸甜甜😍 不过一个人食哂全份应该都几漏🙈🔹这个是全日早餐❤️份量十足🤪 有两块多士、 牛油果、烟肉肠、炒蛋、大啡菇、沙律菜等😍 两个人share食都冇问题👍🏻 味道不过不失 正常发挥😋🔹Hojicha Latte🐱猫猫拉花超可爱💕 配合宠物友善主题🐱🐶 焙茶味好浓 少少苦涩 不过口感几滑👍🏻🔹Orange Brown Coffee☕朋友叫的 冻橙啡望落层次好靓🧡.整体食物质素唔错 而且环境好文青 值得一去😍 有宠物嘅可以带埋猫猫、狗狗黎几开心🥰一浪大角咀利得街26号地舖
#pb食在大角咀

一浪
大角咀利得街26号地舖
2021-06-13
等候时间
10 分钟 (堂食)
用餐时段