2020-03-29 404 浏览
一直都想試呢間台灣野 今次去試咗佢嘅lunch set 我本身係想散叫野食 想試佢既小食同芋圓 但原來午市一定要點午市套餐 所以就試下佢啦😆==============================炸秘製大雞髀配古早味滷肉飯 ($68)6.5/10前菜有土豆絲 都幾好味 例湯係番茄薯仔湯 飲落好清甜 無味精 好似住家菜😍炸大雞脾 層皮好脆無咩炸粉 但肉就唔太入味 但係鹵肉飯(+$5)就有d失望 d鹵肉偏瘦所以好鞋 而且份量唔夠送曬d飯🥺-大腸麵線 7/10 配虎咬豬(刈包)8/10 ($68)刈包好好食 餡料有滷五花肉 花生碎🥜酸菜 中間舊肉帶少少肥肉 個包皮好軟熟 咬落口爆曬油 好正 大腸麵線味道唔會好味精 大腸都夠入味 唔錯🥳🥳-(+$9 配台灣風味飲品)青檸百香果唔會好甜 好清新🤪

炸秘製大雞髀配古早味滷肉飯 ($68)6.5/10
大腸麵線 7/10 配虎咬豬(刈包)8/10 ($68)
(+$9 配台灣風味飲品)
青檸百香果
唔會好甜 好清新🤪