2020-08-09 807 浏览
呢間黃店門外經常大排長龍💛之前受疫情影響只做外賣生意,依家終於有返堂食啦!當日中午時間去到排咗大約半個鐘到,但都值得嘅!餐廳裝潢以木為主,店員非常親切,有點台灣的味道呢~ 每個便當都會配五款家常菜,而每日嘅家常菜都唔一樣架!當日就有炒粉絲、麻辣菜脯、滷豆腐、炒椰菜同玉米,每一樣都好有驚喜,一啲都唔求其,冇諗過配菜都整得咁好食🤤!那個滷雞球便當🍱 ($64)呢個便當有成足足五大粒雞球,雞球先炸後滷,整到好入味,而且肉質鮮嫩,一啲都唔會乾,十分推介💯再加埋滷肉汁送飯,簡直係一流啊😋香酥排骨便當🍱($64)一上菜嘅時候見到排骨個size嚇親😂份量大驚人了吧!仲大過我手板啊!排骨外皮炸到好香脆👍 一食即刻feel到個種熱氣🤪都算入味,可惜有點韌🙈

那個滷雞球便當🍱 ($64)

香酥排骨便當🍱($64)