2021-06-06
之前有睇過一個youtuber介紹呢間,個時見到已經覺得好吸引!近近地,就同肥豬嚟食😳店舖唔算大,唔想等位就約早啲食啦~都幾多人排隊架🔥招牌臭臭鍋 $96 💦睇咗餐牌好耐最尾都係揀返最signature個款😂嚟到又唔會好臭,但真係有台灣味道!一個鍋本身包嘅材料都好多,我呢個就有牛肉,粉絲,貢丸,菜,豆腐,粟米等等..多到我食唔晒😂😂💦牛肉份量係多到你會覺得點解食極都食唔完😂粟米煮到最尾都仲好爽脆又甜!啲菇類全部煮到入晒味,食量唔大其實呢啲一人一鍋就岩晒😍🔥日式味增鍋 $91💦大家食唔到辣可以揀呢款!個味真係調得幾好,如果配飯食就正🤣每一款鍋跟嘅配料都唔同,呢款就係豚肉🥰岩晒啲唔食牛嘅大家~🔥滿杯紅柚子 加芝士奶蓋 $41💦我知真係好肥好邪惡😢但真係會愈食愈辣😂唔飲野唔得!中意酸嘅紅柚子就岩你地,會有埋果肉架!加個個芝士奶蓋鹹香味好足,配埋酸嘅柚子,好match!🔥荔枝紅玉加仙草 $30💦個茶底調得好好,又唔會澀,但飲到最後會有荔枝嘅清香🤨唔使加仙草都好飲!
🔥招牌臭臭鍋 $96
💦牛肉份量係多到你會覺得點解食極都食唔完😂