近日大家都多左一個新興趣:行山😅😅😅 各個山頭都係人群同埋不負責任人士遺留既垃圾。星期六同朋友特登搵一處偏僻啲、難度較高、少人行既雞公嶺,行完真係筋疲力盡。Bookmark左要去CoHee好耐,但對於我呢啲東九龍人士黎講真係好遠😭 今次終於去到。星期六4:45pm居然門口有差唔多10個人等緊🙈🙈🙈果然靚野係多人爭🤣 我地難得黎到無放棄,中途仲去食左甜筒先,5:30pm 終於有位啦🤣叫左一個炒蛋帶子toast同埋兩款pourover,一直慕名佢地既drip,果然製作認真!精選既咖啡豆雖然比我平時飲既酸啲,但係唔難入口,隔離仲配有nuts雖然位置偏遠,希望之後有機會上佢地既coffee class🙈🤣🤣🤣