2019-08-09 46 浏览
估唔到食炸鸡都可以咁浪漫,一岀lift 就见到色彩缤纷的爱情锁墙,餐厅灯光昏暗好relax,一串串的星星灯饰非常有情调,店员服务态度都好好,知我地庆祝生日主动帮手影相,仲送咗一张即影即有好贴心甜辣炸鸡拼香蒜蜜糖炸鸡 (全份) ($192)双拼炸鸡份量十足,呢间炸鸡仲会配薯条、薯格同薯角,洒满晒蜜糖芝士粉好惹味,炸鸡炸粉够簿,外脆内嫩唔油腻,鸡肉非常juicy,甜辣味最好食,甜甜地少少辣好开胃,而香蒜蜜糖味其实我就唔太食得岀有蒜蓉味,但蜜糖味就非常浓郁,另外仲有4款唔同酱汁比你增加唔同口味,一鸡几味冇难度辣豆腐汤乌冬 ($188)所有汤类都会放系个炉到一齐上可以保持温度,呢个汤底唔会太辣,唔食辣的朋友都食到,而且好鲜,冇咩味精,乌冬爽滑弹牙,加埋滑嫩嫩的豆腐同各种菇菌配料好有韩国风味呀炭豚饭卷 ($88)饭卷包住豚肉、青瓜、黄萝卜同生菜,口感丰富有芝麻香,美中不足就系饭卷可能因为加咗芝麻油所以比较松散,好易一夹就散晒

甜辣炸鸡拼香蒜蜜糖炸鸡 (全份) ($192)
甜辣炸鸡拼香蒜蜜糖炸鸡

辣豆腐汤乌冬 ($188)
辣豆腐汤乌冬

炭豚饭卷 ($88)
炭豚饭卷

• 香蒜蜜糖炸鸡