同中同好耐無見,約左去旺角一間新開嘅貓貓Cafe傾計,回憶翻以前中學成日去銅鑼灣一間有貓店長嘅Cafe食嘢嘅時光🧒🏻👧🏻 Menu:估唔到呢一間嘅貓貓完全唔怕人,即是手裏面無食物嘅引誘,佢哋都會係你身邊走來走去😆 特別係店長比比🐱 係我有一次想向後挨住張凳個時,先發現原來佢一直喺我背脊🙈🙈🙈 一問之下先知,原來呢度多數嘅貓貓都係BB貓,所以先至會咁活潑,而且佢哋有幾隻特別為食,之前仲試過將個頭伸落去啲客人杯飲品入邊😹😹😹 所以而家啲嘢飲全部都加晒杯蓋,以防貓貓偷飲😼 不過都有啲比較安靜嘅貓貓,所以耐無同貓貓玩嘅人可以同佢地熱着身先🤓 再轉戰曳曳既貓貓😝我同朋友分別嗌左: 蜜柚紅茶飲(+$28)& 朱喵冰(+$28),$88就可以同咁可愛既貓貓一齊玩naaa🥰 P.S. 可能呢間舖頭係舊式大廈入邊,所以初初入去條走廊都幾黑,好彩地下癡晒貼紙,跟住行就無問題🐱

Menu:

2021-10-25