2019-01-01 53 浏览
今日同啲小朋友們一齊去 megabox 玩耍,晚飯時上到9樓睇下有咩食。經過一間餐廳裝修好靚好別緻, 出面仲有好多熊啤啤 ,小朋友們就好開心好雀躍咁話一定要去裏面食 。 見佢裝修咁靚, 就入去熊小館食啦!裏面嘅裝修好靚好多熊啤啤, 好可愛有個reading corner小朋友可以入去睇書, 牆上都有好多熊啤啤嘅話童裝飾 。非常別緻。我哋叫咗沙律意大利粉 ,芝士烤汁雞扒, 華都夫沙律, 同埋兩個甜品。華都夫沙律裏面有烤雞同沙律菜。西芹同其他蔬菜好爽口新鮮,跟沙律醬好清新。主食煮咗意大利肉醬意粉,上面有焗既芝士 ,撈埋一齊好惹味, 仲有羅勒葉所以更加香! 個份量都幾多, 一個人食就會好飽, 大家share 就啱啱好。另外叫咗個 芝士鐵板雞扒上面淋上燒汁 ,芝士包住雞扒。 鐵板上幾香。另跟薯條同配菜,都好豐富。 雞肉 嘅味道醃得ok,多d芝士更好。最後個重點就係叫咗 2個心太軟 同一個特級芝士餅 ! 切開個朱古力蛋糕 ,朱古力醬就流曬出嚟! 好香超级好味。 我哋唔使一分鐘就分曬個心太軟啦!芝士餅的的色色 , 味道也可以。今餐晚飯大家食得好開心, 除左有靚靚嘅 熊啤啤之外 ,個reading

華都夫沙律

肉醬意粉

另外叫咗個 芝士鐵板雞扒

芝士 烤汁雞扒

芝士餅的的色色 , 味道也可以。

心太軟

特級芝士餅

今餐晚飯大家食得好開心, 除左有靚靚嘅 熊啤啤之外 ,個reading corner, 等緊嘢食嘅時候小朋友可以入去睇書, 食完又乖乖咁入去玩同睇書。大人可以舒適地傾下偈 ,大人小朋友都好鍾意。 最推介嘅心太軟。 下次一定要再嚟食過

2018-12-22
華都夫沙律