2021-07-01
Life Toast • 燒牛肩胛厚洋蔥溫泉蛋吐司🥰 ($63) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️吐司帶有牛油香, 溫泉蛋一咬入口瞬間融入麵包當中😍 燒牛肩胛爆滿多肉汁, 甜甜嘅醬汁超好食👍🏻 混埋蛋漿加牛油香😍 真係好好食!❤️ 加上有塊生菜🥬解膩 • 泡菜豚五花芝士滑蛋吐司🥘🧀 ($60) ⭐️⭐️⭐️⭐️泡菜醃得好好食😍 豚五花肉質好好👍🏻 兩者連埋一齊食加上芝士十分好🤩 加上有滑蛋, 所以口感豐富多層次, 口感滑嫩🍳值得一提🥰📌環境方面非常非常清新可愛!!!🌿 座位設計好可愛🤣 有好多隻太陽蛋公仔😍🍳 我唸呢個一定係我十分推薦嘅原因🤣 仲有多士枕頭😂 對出仲有好大嘅海景🌊 非常寫意同舒適👍🏻情侶同朋友兩個食真係好好😚#荃灣美食 #海之戀 #Lifetoast
值得一提🥰📌
#荃灣美食 #海之戀 #Lifetoast