男友生日周, 饭局一连串。今次安排呢度, 系因为行到过黎, 唔知食乜, 用手机上OR. 再打电话黎话有位, 仲有做特价 (好似是$168, 唔系好记得), 同埋之前有朋友介绍过, 咁就试下啦。黎到好似隐约听到佢话食两个钟? 心谂我同我男友食野都比较快, 一定唔会坐超过两个钟, 所以未有理会。一埋位, 点了基本的刺身, 熟食咁, 我就甫出去睇下佢个自助位有乜好食。拎左0的虾, 一0的好似自己0系家整的生果奇妙酱沙律, 一个忌廉汤同一个日式碗仔翅。我真系好喜欢佢个日式翅, 我食左两碗! 明知呢0的野系呃我, 想0的马啼粉张住我个胃等我食唔到野, 但系佢COMBINE左碗仔翅同日式酱油窝个味, 真系好好食。食物方面, 我地仲食左其他人介绍0的野食, 例如自助烧- 个韩式烧虾好得, 好味, 相反个牛肉就点佢烧俾你0个个好食过自己烧0个个。刺身一般, 个好似螺片0个个好味。寿司麻麻地。牛肉窝都好味。其实好多野都想番叮, 但奈何我个胃唔够大装唔到。果然同我预算一样, 食完一小时后可以返家追看宫心计。