2024-04-27 13 浏览
Unnie 地址: 銅鑼灣富明街2-6號寶明大廈1樓L號舖電話: =====================韓西fusion cafe ,在韓國潮流帶領下,加入了韓國元素。主食百來元起,add 可$48 有湯、甜品及飲品,這個選項很超值,建議大家升級做套餐$128 香辣烤雞burger ,紅噹噹的韓國韓醬,是習慣常吃到的風味,雞扒炸到香脆,夾入蕃茄同生菜kimchi 等。粟米涉好日本feel, 有粒粒粟米仲好creamy 蛋糕可以自選呀,平日1-4 $28 就有蛋糕放題灑。我假日跟餐要了件抹茶芝士蛋糕。要跟iced americans ,menu 上杯特式檸檬茶是加入了韓國柚子醬的。cafe 好舒服,韓食mix 西餐幾特別,來飲coffee食蛋糕,呢個lunch 好豐富。#life #foodie #dining #cuisine #instafood #traveller #restaurant #吃貨 #手機食先 #foodpic #foodig #美食 #dinner #香港必食 #香港旅行 #foodinstagram #delicious #yummy #foodg
Unnie

地址: 銅鑼灣富明街2-6號寶明大廈1樓L號舖
電話:
=====================

粟米涉好日本feel, 有粒粒粟米仲好creamy

#life #foodie #dining #cuisine #instafood #traveller #restaurant #吃貨 #手機食先 #foodpic #foodig #美食 #dinner #香港必食 #香港旅行 #foodinstagram #delicious #yummy #foodgasm #foodporn #必食推介 #unnie 生酮 #好去處 #igable #假日好去處 #cafe #cwb