呢間係我少數會經常去食既火鍋放題店原因當然係佢有好高質既牛啦,除此之外佢有得自製窩夫都係非常吸引既地方有好多套餐選擇,有平有貴今次我就揀左最貴既北海道黑毛和牛餐,貪佢最靚更有多款和牛食呀嘛裝修同座位都幾舒服,可以比你好好享受呢90分鐘首先當然要巡視下有咩好野食先啦除左唔少得既丸類、蔬菜之外呢到既特別之處係有沙律吧,而佢熟食更有炸雞、串燒同關東煮完熟蕃茄海老濃湯蕃茄味都幾香濃,仲有陣陣蝦既鮮味芝士咖哩鍋陣味有D似港式咖哩魚蛋既味,用咖哩黎打邊爐真係未食過,又幾有新意另外呢到有個特別之處係佢會用機械人送餐,夠晒得意北海道黑毛和牛首先當然要食佢最靚既北海道黑毛和牛啦佢油脂豐富得黎分佈均勻令你食到佢油脂香之餘唔會覺得膩而且肉味亦好香濃,就算用咖哩湯黎煮都依然食到牛香大蟹棒見到隔離台追加個大蟹棒,鍾意食蟹棒既我又忍唔住跟佢追加,果然冇揀錯佢食落除左因為佢大隻D,而口感更加滿足之外佢既蟹味亦比一般蟹棒更加香,都係個唔錯既選擇呢到既豬係用左山原島阿古豬,係沖繩既特有品種,口感軟熟,而且味道特別鮮甜雞肉亦係用上特選雞腿肉,食落口感結實又有雞味自製窩夫食火鍋放題好多時都冇個好既甜品作結係呢到就完全唔洗擔
呢間係我少數會經常去食既火鍋放題
有好多套餐選擇,有平有貴

裝修同座位都幾舒服,可以比你好好享受呢90分鐘
首先當然要巡視下有咩好野食先啦
除左唔少得既丸類、蔬菜之外
呢到既特別之處係有沙律吧,而佢熟食更有炸雞、串燒同關東煮

完熟蕃茄海老濃湯
蕃茄味都幾香濃,仲有陣陣蝦既鮮味

芝士咖哩鍋

另外呢到有個特別之處係佢會用機械人送餐,夠晒得意

北海道黑毛和牛

首先當然要食佢最靚既北海道黑毛和牛啦
佢油脂豐富得黎分佈均勻
令你食到佢油脂香之餘唔會覺得膩
而且肉味亦好香濃,就算用咖哩湯黎煮都依然食到牛香
大蟹棒
佢食落除左因為佢大隻D,而口感更加滿足之外
佢既蟹味亦比一般蟹棒更加香,都係個唔錯既選擇

雞肉亦係用上特選雞腿肉,食落口感結實又有雞味
自製窩夫
火鍋放題好多時都冇個好既甜品作結
係呢到就完全唔洗擔心呢個問題
因為有超高質既自製窩夫
而且做法超簡單
只需將蛋漿倒去窩夫機到,等兩三分鐘就食得
仲可以自己任加雪糕、糖漿同脆脆等既配料
輕輕鬆鬆就可以食到可以比美甜品店級,熱辣辣既高質窩夫