3点几4点陪朋友覆完诊,想食啲简简单单既野,就去左尖沙咀呢间食burger! 铺面地方宽敞,坐低无迫夹感,都几舒适架~打开张menu发现都有好多款burger选择!最后拣左牛油果酱芝士鸡柳汉堡&大烤菇鳕鱼柳汉堡,加$30有薯条同野饮!拣左奇异果汁同埋iced peach fruit tea! 谂好就去counter到自己买!买完就可以等食喇~碟burger上到枱真系好惊讶,因为真系好大个🍔!真系要望一望,谂一谂先开始动手食🤣🤣 佢既burger都会切半,另一半可以同朋友果个交换试下添😂讲下个我拣既牛油果酱芝士鸡柳汉堡先,整体味道唔错,鸡柳煎得几香又无雪藏肉味,个滑滑既牛油果酱同块蕃茄夹埋一齐食都几夹,好足料,啲牛油果酱食到必晒出黎😺😺个包都好香软,成个汉堡包咁大黎讲都算易𡁻!朋友拣左大烤菇鳕鱼柳汉堡,个样比鸡柳果个再高啲😂😂大烤菇烤得都够淋,鱼柳炸得好香脆,重点系都无雪藏同腥味😺佢既酸酱份量都岩岩好,加埋啲蕃茄同菜就无咁腻喇唔单止burger 大,薯条都大大条!炸得外脆内软,仲好香薯味!食完个burger同薯条真系饱到上心口🤰🏻另外要赞下杯peach fruit tea唔太甜,仲好香,
食完个burger同薯条真系饱到上心口
🤰🏻
另外要赞下杯peach fruit tea唔太甜,仲好香,好似仲饮到啲果蓉咁,好真材实料😁
朋友叫既奇异果汁我麻麻,留返俾朋友饮啦😅
但整体食物味道都唔错既👍🏻环境宽敞又舒服,留意既系佢个burger坚巨大😆岩晒大胃王...细食既朋友就注意喇
见menu啲有酱既薯条都好吸引,唯有下次再试啦,因为真系好够饱😂😂😂
牛油果酱芝士鸡柳汉堡
大烤菇鳕鱼柳汉堡
Iced  peach  fruit  tea  &  kiwi  juice
2018-02-05
用餐时段