2022-09-06
兆萬係劣食之塔呢個朵都出晒名,但係今次呢間餐廳真心為個名平反左有兩樣野要讚既,就係大本瀛既熟食同佢地員工既服務態度呢間餐廳啲熟食係真係食完會想再返嚟食的,炒薯仔牛柳粒有鑊氣 飛天通菜同同個冬蔭公一流 其他熟食全部上到嚟都係熱辣辣 無花無假 真係估唔到有一日食放題會俾佢啲熟食吸引到想再返嚟食而唔係單單食刺身第二 佢地全部員工既服務態度都好好,小至傳菜生至門口接待處職員,大至服務生等等,無一不是極度良好既服務態度,到時呢間餐廳既老闆係點樣做到啲員工可以返工返到咁正能量架?真係抵讚,入門口果刻戴住口罩都睇到佢地既笑容,走果刻仲幫我地噴埋酒精消毒,真係感覺到佢地既熱誠呢間放題真係令我對兆萬既放題改觀,令我再有勇氣去試試其他入面既餐廳,聽講打邊爐果啲都okk,可以重新踏入「劣食」之塔喇!
有兩樣野要讚既,就係大本瀛既熟食同佢地員工既服務態度