2019-02-16 205 浏览
CP值ok今天旅行後,上fb睇到正野,即刻開波搵腳食好西✌✌✌睇完介紹,就即刻打☎訂位,最快要晚上8:45分,反正唔太餓,是但啦,試下都好呀,睇下係咪真係咁正雖然去到👀見好多walk in 都有位,感覺有點失落感,不過要食好西,唯有🐴💩落地行啦🙄🙄🙄服務質素真♥,是very good環境都很好,如果有圍巾更好如果要同日本比,咁就日本好點,但如果同香港其它店比,CP值係ok其實我真係好少香港食這些東西,因為感覺始終日本食感覺良好點講到🐮喇,其實起初點餐,真是每樣一片試食,不過點完,發現都唔知那種打那種😰😰😰其實我覺得,如果坐低,將點餐暫時停供給任點A4牛先,首先出一盤像日本有晒A4🐮肉名稱部位,然後先給顧客去點選喜歡的牛肉,感覺良好多原味霜降牛五花,安格斯,🐮舌,牛仔骨,A5鹿兒島牛肉眼,🌶酒煮蜆,珍寶蠔,還有炸榴槤,炸奶,其實真係好多都唔差,是上碟部位程序有點,需要改善原Ps:👆最好點原味,醃製過醬汁蓋過牛味,原味唔點汁都唔錯,咁先食到咩叫靚🐮。如果需要調味,可以用店提供的鹽和胡椒而我就沒用過醬汁喇,真係燒完再落監,調下味這樣出餐,根本放在一起,食緊邊啲肉都分唔清,真有點迷茫😩😩😩如果
CP值ok

今天旅行後,上fb睇到正野,即刻開波搵腳食好西✌✌✌

服務質素真♥,是very good
環境都很好,如果有圍巾更好

其實我真係好少香港食這些東西,因為感覺始終日本食感覺良好點

而我就沒用過醬汁喇,真係燒完再落監,調下味

如果講到價💰,咁既質素係ok , 不過最好點大片點牛相,食落感覺良好點,其它小塊有根,唔會入口即容。大塊牛種都有啲多脂肪和少,其實兩種都好食,睇你想食肥點還是瘦點

講完肉,講下其它喇。刺身新鮮的,其它小食都不差。所以總括來說,咁既價💰,食到咁多算不太高品質,但食得落口既野,算不差了

緊記,好似是限定,好似4月收返原價,食就趁早😁😁😁,還有海鮮係新鮮的,就算食🌶酒煮蜆,都食都蜆係鮮甜,所以值得一試

尚鮮日式燒肉漁市場

銅鑼灣謝斐道496號金利文廣場3樓