2022-06-13 79 浏览
同好姊妹想搵間坐得舒服慢慢傾吓計嘅餐廳打邊爐,我哋揀咗呢間以💕夢幻粉紅裝修、出名養顏湯底嘅新加坡人氣火鍋店,一入到餐廳已經感受到好fancy嘅氣氛,餐廳空間感十足,坐得非常舒適。揀左最出名嘅💁🏻‍♀️膠原蛋白養顏美容鍋同🌶滋補養生香辣鍋,建議大家打邊爐前直接飲,美容鍋湯底非常清甜,有大量香菇同豆腐;麻辣鍋嘅豬骨湯底加入人參、當歸、黨參等中藥熬製,可選大、中、小辣,麻辣湯底有層次,辣而不膩。所有🥢火鍋配料都非常高質,最好嘅係可以叫半份份量,人少少又想試多幾款口味啱晒。醬料區選擇亦非常豐富,有涼菜同新鮮生果。連飲品都環養生,我哋揀咗☕️熱水果紅茶同🍹凍檸檬菊花蜜,兩款飲品同樣高水準。最後餐廳送上一份柚子沙冰,非常清甜同refreshing ,為呢餐畫上完美嘅句號,呢餐每人大概💲360,非常滿足。臨走見到餐廳推出以下三周年優惠,姊妹們唔好錯過啦💁🏻‍♀️💃🏻與「美」同行3週年 感恩回饋火鍋配料低至5折同時為回饋大家與「美」同行3週年,感恩回饋打邊爐火鍋配料低至5折。每檯有一位女士(18歲或以上)光顧可享火鍋配料九折優惠;二位女士可享八折優惠;三位女士可享七折優惠;四位女士可享六折優惠;而五位或以

💃🏻與「美」同行3週年 感恩回饋火鍋配料低至5折
同時為回饋大家與「美」同行3週年,感恩回饋打邊爐火鍋配料低至5折。每檯有一位女士(18歲或以上)光顧可享火鍋配料九折優惠;二位女士可享八折優惠;三位女士可享七折優惠;四位女士可享六折優惠;而五位或以上女士可享高達五折優惠。優惠不包括湯底、調味料及飲品,優惠受條款及細則約束。
推廣期:2022年6月13日至2022年7月3日(3星期)

👯‍♀️Ladies’ Night Promotion
與此同時,由6月13日起逢星期一到訪美滋鍋,每位女士可獨家獲得Moon lady特飲(價值$68)(酒精及非酒精)及綠野仙蹤蔬菜拚盤(價值$68)乙份,希望各位女士no more Monday blue!
*此優惠只適用星期一 (公眾假期除外); 此優惠適用時間為晚上6時後堂食; 每位女士可獲得最多乙杯特飲;蔬菜拼盤為每檯最多乙份; 優惠受條款及細則約束。
2022-06-08