2021-10-03
之前食過呢間西班牙菜嘅晚餐,今次嚟午餐完全唔同。午餐幾多選擇,非常之有驚喜,而且價錢仲好抵食!由$78至$128不等~午餐仲有餐湯麵包,包普通熱飲加$10/$15仲可以選配其他飲品及咖啡。佢嘅麵包香脆好味,湯夠大碗味道唔錯。▶️西班牙🇪🇸All day breakfast $108平時食開all day breakfast 🍳 今次西班牙式夠特別有豐富💖有Parma ham配哈蜜瓜,夠鹹香又fresh~ 西班牙蛋餅蛋味夠香。當然唔少得豬肉腸,仲有新鮮沙律菜🥗薯仔🥔、車厘茄、大啡菇仲有酸種麵包~▶️酸種麵包-煙三文魚酸忌廉$88鍾意食佢呢個酸種麵包面上有酸忌廉醬,煙三文魚夠多夠大塊,配麵包好好食😋係輕食好選擇~▶️跟餐加$10配Cappuccino及$15配Caramel latte呢度嘅咖啡有驚喜,熱飲有拉花,又沖得好好飲。咖啡味香濃!平時行開呢度真係可以嚟飲杯咖啡☕️▶️甜品揀咗Churro $48 & 焦糖奶凍$48Churro充滿糖,好脆~ 焦糖奶凍,我鍾意面上嘅焦糖脆脆,下面奶凍又唔會太甜午餐非常抵食,咖啡好飲,坐得舒服~尖東好去處~
之前食過呢間西班牙菜嘅晚餐,今次嚟午餐完全唔同。
佢嘅麵包香脆好味,湯夠大碗味道唔錯。
▶️西班牙🇪🇸All day breakfast $108
▶️酸種麵包-煙三文魚酸忌廉$88
▶️甜品揀咗Churro $48 & 焦糖奶凍$48
午餐非常抵食,咖啡好飲,坐得舒服~尖東好去處~