2010-02-17 14 浏览
拍拖周年紀念日撞正年初三,部份餐廳未開.依度話有位可訂. 決定一試.晚上7點到達冇乜人. 但waiter話食到9點要交台! 雖然對我而言不論幾平幾貴都係一粒鐘內食完.冇乜問題.但前幾日訂及reconfirm時冇講明訂台有時間限制要交台. 依部份服務唔得.要改進.食物方面1. 盛八野菜沙律, 好食.新鮮蔬菜加入芥末沙律漿, 正.燒肉主打牛肉2. A5和牛, 脂肪高肉味濃, 但老實又唔係叫濃得好犀利. 部份美國牛味道更濃.但入口即溶則首推和牛,不過日本食始終好食好多. 但總算不錯. 如有厚切可能更合心意.跟來的岩鹽其實gimmick而已, 而且咁樣磨法唔多衛生. 3. 厚切牛舌, 爽口好食.有趙頭. 正4. 燒汁牛肋骨, 味道亦很好, 讚5. 盛八腸, 味道好中式,但唔知點描述, 不過不失我唔太好.6. 十x豆乳拉麵, 湯底好味, 大蝦,蜆肉鮮味,獨係八爪魚肉較似象筋!但整體仍是不錯的.另叫左杯fruit party果汁. mix埋似沖涼液既味, 沖涼可接受, 但飲就唔多好飲.haha!服務開頭不錯.因為少人. 後來坐滿客人口人手不足. 但冇complain.樣樣做足.和牛其實不太出色.a
拍拖周年紀念日撞正年初三,部份餐廳未開.
依度話有位可訂. 決定一試.

食物方面
1. 盛八野菜沙律, 好食.新鮮蔬菜加入芥末沙律漿, 正.

燒肉主打牛肉
跟來的岩鹽其實gimmick而已, 而且咁樣磨法唔多衛生.
3. 厚切牛舌, 爽口好食.有趙頭. 正
4. 燒汁牛肋骨, 味道亦很好, 讚
和牛其實不太出色.a4已可.分別不大.不過黎到唔試下又唔係. 但下次再來會專攻其他多款未試肉食.推介此店.

2010-02-16
庆祝纪念