2009-05-18
食身質素唔錯~~基本bbq要有o既野都有齊!! 同埋d 雞排~豬排雞翼都唔錯!! 唔係好似d人咁講得菜燒咁誇張!另外係佢地o既服務態度都好好!!冇話唔睬人而且仲好nice,有問必答, 有禮貌~~唔知o個d話服務態度差o既人~係唔係expect 自動bbq係好似去一般餐廳咁有侍應生招待~原本我同朋友係book左先黎open rice睇食評,未去之前睇到d人寫到咁差,我地都灰左~不過o個時已經落訂! 但去完之後~~~覺得唔係咁o既一回事!! 值得一試!個場環境好靚!! 有戶外都有有蓋o既~~好o岩集體活動!! 雖然地點唔係西貢市中心~我地來回都有搭的士, 都算方便 。總結: 環境一流!!!!~~~~靚!! 食物唔錯!!! 服務態度都好好!溫馨提示: 要自備驅蚊產品 (始終係郊外)
溫馨提示: 要自備驅蚊產品 (始終係郊外)