2018-07-31
open rice search 油尖旺區,top 10實會出現村爺爺,究竟係未咁好吃?!未食之前有朋友話佢只屬一般,因為咁,我無叫到過百既有龍蝦既龍蝦湯飯,驚中伏都唔會咁傷荷包😂(窮呀嘛無計)7點鐘去到,排左20分鐘就到左我地叫餐了,門口已經叫你落定order,未齊人一律唔比入,我明白既!效率嘛~餐牌!我叫左$68花膠雞煲翅,加多$10變套餐,抵到爛!半隻大雞,有幾舊花膠,有菜有飯有野飲,好crazy超大個餐!好多肉,好大碟菜,好大杯奶茶!至於味道就中規中矩。雞係熟既,唔滑身,花膠係平價貨,食唔食都差唔多😂反而個湯幾清幾好味😂但$78唔加一你仲想點?!呢個係吉列蝦蠔(龍蝦湯)泡飯,落單都講明無龍蝦,驚你誤會,咁樣幾好,清楚嘛~個湯係淡淡既龍蝦湯,海鮮正常,我係食吉列蝦蠔,因為朋友話唔好食,所以我跟佢比左3/5星。由於我鐘意食墨魚,又鐘意食魚腐,上菜時熱辣辣,爽口既,$32,好食啦大熱天,排20分鐘,味道只係一般,位置勁逼,個餐又大份,食果陣就住就住,好驚撞跌野又好驚手爭批到人,真係食一次就夠要試既話都值得一試既~~~~
餐牌!
花膠螺頭雞翅
超大個餐!好多肉,好大碟菜,好大杯奶茶!
吉列蝦蠔龍蝦湯泡飯
炸墨魚手拍拼魚腐
要試既話都值得一試既~~~~