2017-08-07 1255 浏览
雞白湯醬油拉麵 $113.位於偏僻既地方但意想不到有咁多人黎食野 想食記住要book枱先 bar台都冇得坐如果唔book.主打鹿兒島走地雞 所以都叫返個雞湯拉麵 我叫的那個是最貴的 因為多左隻雞脾😂個湯底幾濃幾杰下 好濃醬油味多過雞湯味 蛋幾好食 半熟蛋係好食過流心蛋 隻雞脾肉唔鞋不過d肉淋既 唔夠彈牙 我記得係鹿兒島食親d雞肉都好韌🙄🙄🙄拉麵同平時食開既好唔同 唔識形容 但入口係硬身 我覺得可以煮淋少少 .最過份係冇炸雞🙁變左舊豚肉卷飯團👻👻👻仲送杯野飲 講真都唔係咁好食者😂去日本應該好味d呱 仲有d日本人侍應感覺nice d🤔仲有環境嘈過酒樓 講野細聲d都聽唔到隔離講乜 完全破壞左個無敵大海景觀.😂冇乜特別推介完 $113 一個拉麵都接受到既 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️lunch set 夜晚就唔知.
雞白湯醬油拉麵 $113