2015-01-04 757 浏览
特登由香港岛去新蒲岗就系为左杯彩色3D立体拉花咖啡2点零去到唔驶等位~即入座我同朋友叫嘅野一样,一个野食同一杯咖啡主角出场啦,咖啡有Cappuccino, Mochachino and Chocochina 可挑选!我地要左Cappuccino,咖啡唔算香,饮落唔会涩,唔加糖都好饮~OK的!醉翁之意不在酒,我地只系想要个可爱嘅彩色3D立体拉花公仔$58+10%,老实讲贵左D,我呢只小熊真系有D hea啰朋友嘅系布丁狗,我朋友唔多满意,因为重hea过我只小熊食完野饮佢个头已经开始头dup dup,朋友一路留意其他人D拉花都比自己呢只头dup dup布丁狗可爱~佢好失望 因为见到其他人嘅食评唔多好,所以食物方面我地选择安全性比较高嘅番茄汁烟肉长通粉个番茄汁唔错酸酸地咁好开胃,烟肉份量算多亦唔会好肥,长通粉略嫌有D硬左D如果再煮淋D会更好食
特登由香港岛去新蒲岗就系为左杯彩色3D立体拉花咖啡

2点零去到唔驶等位~即入座

我同朋友叫嘅野一样,一个野食同一杯咖啡
Cappuccino
醉翁之意不在酒,我地只系想要个可爱嘅彩色3D立体拉花公仔

$58+10%,老实讲贵左D,我呢只小熊真系有D hea啰
朋友嘅系布丁狗,我朋友唔多满意,因为重hea过我只小熊

布丁狗可爱~佢好失望
番茄汁烟肉长通粉
番茄汁烟肉长通粉

如果再煮淋D会更好食

2015-01-03
$127.50 (午餐)
Cappuccino