2017-07-24 579 浏览
今日興致勃勃想食放題,同朋友經過見到哩間板燒朗既樣好似唔錯,決定去試下😋無book位,但可能早啦,入面唔係太多人,可以即刻入去坐低左,就有人黎問我地加唔加88蚊升級食多8款食品,嗯......同朋友商量完決定加啦,因為我食拖羅同鵝肝,佢想食蠔,計落都抵既,但係......哩個係后悔既開始😑加左88蚊吃升級既野,右邊既吞拿魚明明就唔係拖羅😑,蠔完全冇蠔味😔,蝦係好大隻既但味道一般哩個係加88蚊升級既牛肋骨,食左成餐得哩個叫做好食有驚喜,其他既我真係不予置評😥哩間野食物唔太,同我平時食開既放題相比可以話係冇咩可以揀,重點係哩盤刺身咩味都冇,有既都係豉油味,為左唔浪費食曬都唔想再叫黎食啦😩升級先食到既鰻魚,我唔要求佢熱辣辣,至少係暖,結果係凍嫁😐決定升級先話我知冇鵝肝,點解小姐你sale之前唔同我講呢?!我話加你先話冇我既至愛事但送兩隻聖子俾我就算,我好無奈囉😤😤蜆,冇特別成餐埋單差唔多700蚊,我地兩個大人就係食左咁多野啦,因為太多野都唔好食,唔想辛苦自己個胃去消化😒

無book位,但可能早啦,入面唔係太多人,可以即刻入去

升級先食到既鰻魚,我唔要求佢熱辣辣,至少係暖,結果係凍嫁😐

蜆,冇特別