2017-10-25
好耐之前都想去打邊爐,就決定左同朋友去酒店式既火鍋,睇下有D咩特別,雖然位置比較難搵,但入到去餐廳感覺幾好,就會比低個IPAD你睇MENU,過左一陣就有個着西裝既男士吾知系咪經理就過黎同我朋友SALE WINE 之後我朋友就話揸車吾飲lu,之後仲要咄咄逼人 系甘問我嗌吾嗌酒,之後我話吾駛啦,仲要好串甘既態度,話小姐你又揸車啊 ! 大佬吾叫酒就吾叫啦,甘樣死纏爛打賣酒法我都系第一次見,之後就嗌野食,叫左個龍蝦套餐,同埋另外叫左個手切牛肋片,價錢都算貴,但系食物質素同價錢吾成正比囉,同埋我地比較夜去大概8點30左右,坐到10點左右,開頭都會幫你加下湯,收下碟,雖然到10點已經得返好小客,但當你想搵待應既時候,一個都冇,行到去出菜個個位置先見到,幾個待應系晒入面,吾通去到夜晚就冇晒人service ? 仲話酒店入面甘既服務態度我真系冇眼睇, 只可以話可一不可再,可以去試下究竟有幾差, 比錢買難受!!!!!!
但入到去餐廳感覺幾好,就會比低個IPAD你睇MENU,
仲話酒店入面甘既服務態度我真系冇眼睇,