2022-08-21 1337 浏览
@thesaltedpighk 豬門店 以精心設計豬肉料理除沙田 葵芳 西灣河 仲有九龍灣 @megabox_hk 香噴噴又份量十足 價格相宜 各位豬肉迷有口福全日happy hour🍻逢星期一主菜仲買一送一添·Porky Goodness : Grilled Pork Tomahawk嚟到豬門店 當然要試吓豬肉主菜/豬肉有關料理🍖烤斧頭豬扒斧頭扒相當厚身 兩邊烤至金黃 同時鎖住肉汁肉質嫩滑8 9成熟 配搭芒果醬汁 清新開胃🥬煙肉椰菜仔一口一棵 味道和一般椰菜差不多 仍帶點爽脆醬汁收藏在瓣與瓣之間 煙肉的鹹香 非常惹味🍟薯條以伴碟而言 份量不少 而且厚身多薯肉 咸度適中簡單配以茄汁已經很好吃 足夠2人分享 CP值高·Pasta & Rice : Seafood Paella🥘西班牙海鮮飯超級足料 難怪網上咁多人推介 分別有蝦 大蜆青口 魷魚 辣肉腸 煙雞肉等 連少見的魚柳都有米粒有咬口 即叫即整 而且有種餸比飯多的感覺·Buy 1 Get 1 Free : TSP Lager Draft🍺自家精釀生啤買一送一個優惠下 $72就有兩大杯500ml 生啤真係諗唔到原因Happy hour唔
@thesaltedpighk 豬門店 以精心設計豬肉料理
除沙田 葵芳 西灣河 仲有九龍灣 @megabox_hk