2021-08-31
新店環境有格調得黎又帶俾人一種舒適感,仲設有卡拉OK套房𠻹依家做緊promotion 👉🏻Order 1 打生蠔即送半打生蠔或 1️⃣枝Prosecco緊係要即立叫返打啦😻呢到嘅生蠔真係好正‼️我就鍾意加少許檸檬汁一齊食,由淡海水味到比較重海水味食起隻隻都好飽滿好鮮甜,size剛剛好,一啖過,而且呢到每一隻生蠔🦪都係會成隻起晒殼,確保過生蠔嘅質素後,先至送到客人手上我個人就比較鍾意來自法國嘅Ancelin,佢個口感整體上都比較平均,唔會太creamery ,肥美得黎又唔會太重海水味,啱晒我口味😋配上白酒嘅生蠔更加係冇得輸,枝酒嘅after taste 仲有香甜嘅果味,認真唔錯小食試咗個甜辣糖衣無骨雞翼,雖然賣相睇唔出係雞翼,但食落好嫩滑,一啲雪味都冇,加埋米通一齊食,口感豐富如果大家想食正宗嘅卡邦尼意粉🍝係到就可以食到,個醬汁係冇落cream,啱晒on diet 嘅朋友,蛋加芝士嘅醬汁配上意粉,食落好滋味,不過如果鍾意食軟身意粉嘅朋友就最好同侍應mention返🤗平時我食呢個意粉都會撚走啲煙肉,呢度用豬面頰肉代替煙肉,正合我心意💕必試嘅除咗生蠔之外,A4日本和牛都一定要試吓,兩塊加埋🈶 7安
緊係要即立叫返打啦😻
必試嘅除咗生蠔之外,A4日本和牛都一定要試吓,兩塊加埋🈶 7安士左右,配牛肉汁同埋焦糖乾蔥,五成熟個口感超正👍🏻外層有烤過嘅坑紋,一啖咬落去就充滿肉汁,肉同脂肪比例剛剛好,食落唔會過於油膩
甜品有2️⃣款,一款係自家製意大利芝士餅,由頭𢳂到尾一齊食,會食到香滑嘅cream加朱古力咖啡粉同埋蛋糕,甜度適中
另一款係自家製士多啤梨🍓慕斯配綠茶雪糕,賣相都好吸引,旁邊有開心果粒,中間嘅mousse 有少許士多啤梨醬,食落酸酸甜甜,幾開胃,加埋綠茶雪糕一齊食,口感更滑更清新