2019-05-31 235 浏览
今日同个好耐都未见过嘅姊妹聚一聚,佢话食过依间2次都吾错,而且坐位宽敞,坐得舒服,倾计都吾会逼住咁辛苦佢话有个锅,系有只生鸡,同配菜,从上枱先开始煮,由生煮到熟,好新鲜即食,好鲜味,听到我都口水流晒🤤🤤🤤🤤好了落左单,叫左一个尖椒皮蛋,黄牙白菜,加一个鸡锅,2个人够食啦。尖椒皮蛋食落发现上面一粒粒的只系罐装蒜蓉,然后加啲辣油同麻油,小辣椒系皮蛋度。中下水评由于本人食过好好味的,佢依度处理手法过份求其可以用难食去形容。食左个皮蛋已经过左差吾多20分钟,个鸡锅仲未尼,我地以为漏单,问一问侍应,佢话系厨房煮紧,我地话咩吾系应该放出尼煮,佢话我地叫个个系要煮完先拎出尼,结果我地发现叫错左另一个最新的重庆鸡锅吾紧要啦,吾叫都叫左,试下新野冇妨,加上我地叫左小辣,应该冇问题。一食就知道今获奶野,第一啖咬落个薯仔度,啲汁已经辣到喉咙好辛苦,见到有啲芝士加左系表面,但完全起吾到解辣作用,冇办法啦顶硬上都要食,鬼叫我地叫错左咩~😨😨😨我地想叫野饮,想叫啲特饮或者啲特别酒,点知佢话乜都冇,因为水吧冇人返工,真倒霉个汤好恐怖,越煮啲辣油越多,已经用个碗特登不起表面啲辣油,希望可以食到入面啲配料啦,因为太辣,

尖椒皮蛋

由于本人食过好好味的,佢依度处理手法过份求其
可以用难食去形容。

个汤好恐怖,越煮啲辣油越多,已经用个碗特登不起表面啲辣油,希望可以食到入面啲配料啦,因为太辣,点知不完吾够5分钟,啲辣油吾知系边度又煮返出尼,劲多,不极都有,认真惊呀!

最后食菜,吸晒啲辣油,吾食紧乜,油泡菜咁。

今餐只可以用难受去形容。
我冇怪佢地食物难食,只系我同朋友都食吾到佢所谓嘅小辣都好似大辣咁(我同朋友平时都食得辣),只系我地叫错左个锅。

环境好大,座位系舒服嘅