次次黎親openrice都見到榜上有名既時薪快餐店, 即使本時去紅磡係幾唔順路, 對漢堡包無咩特別興趣都不禁對呢間餐廳起左興趣. 搵左好耐終於都搵到位舊同學願意同我山長水又遠去到紅磡試食. 好期待呢~~~之前只睇地址確實唔知係邊到. 不過好彩咁啱睇食評既時候見到有位食友講埋點樣去. 因為呢個舊同學真係好耐無見, 我都唔好意思等佢黎到先行錯路, 所以趁有時間就自己去考察下先. 2點去到見到門口有一大堆人. 暗嘆openrice既威力同埋自己唔係而家去食. 不過我3點再同友人到達, 雖然門口既人群散左d, 不過依然係好多人. 第一次黎我開頭都唔知應該點. 究竟係係門口等位定係入去裏面等? 搞左好耐我哋先知係好似茶餐廳咁企係d人行面等. 不過好彩係我哋迷惑中咁啱有兩個空位, 即刻坐落去~~~我淨係記得話時薪既漢堡包, 薯條, 同埋雞脾好食, 不過一坐底先知原來有好多唔同既漢堡. 同朋友諗住個餐$15仲有杯野飲好似好抵咁所以就一人叫左個餐. 落完order之後見到我張order排係十幾張order紙後面, 真係好生意. 十幾分鐘之後終於聽到我個number喇. 一見到個漢堡包先知我哋叫錯左.

我淨係記得話時薪既漢堡包, 薯條, 同埋雞脾好食, 不過一坐底先知原來有好多唔同既漢堡. 同朋友諗住個餐$15仲有杯野飲好似好抵咁所以就一人叫左個餐. 落完order之後見到我張order排係十幾張order紙後面, 真係好生意. 十幾分鐘之後終於聽到我個number喇. 一見到個漢堡包先知我哋叫錯左. 應該係叫雙層芝士漢堡. 不過無辦法啦, 都到黎喇, 唯有食左先啦.

呢個十幾蚊既漢堡包, 中間嗰塊肉真係好味. 又多肉汁. 我最鐘意佢個包, 佢個面係脆的呀!! 當咬落去嗰個被肉汁佔染左既包仲好味!! 並唔係平時m記既漢堡包所能比. 不過其實又未至於好味到雖然人人蜂擁而至. 但係十幾蚊有杯野飲配呢個質素既包. 確實係抵. 另外我哋都有order薯條. 不過我哋嗰日食嗰轉overcook, 但係我見人哋食緊嗰d一睇就覺得好食. 係我當黑食唔到者.