2021-12-21 58 浏览
朋友見次次都多人係門口等,話想試,星期日下午三點幾黎到,好彩一黎就有位,入座無耐就開始有人龍裡面客人幾乎全部都係女性,其實佈置真係好女性化,唔覺得會有男士有高興趣呢啲cafe其中兩枱係一大班媽媽+BB, 呢度係乾淨企理既, 方便有小朋友既客人,始終小朋友中意周圍摸,選間乾淨既餐廳好重要。但唔好既係呢度唔夠梳化位,特別係多人既時間,同你係多於兩人既話都難啦。媽媽們都係坐膠椅咋如果真係抱BB既就會坐得無咁舒服既。cafe係年輕waiter為主,可能因為主要serve女性,有兩三個,service 唔錯,但serve我地果個好似比較新手。三文魚沙律,同意粉普普通通,諗住甜品應該好啲啦,叫左件有百香果既,正常咋。打完一次卡就算啦,我呢啲客人係選擇以食物為本。

如果真係抱BB既就會坐得無咁舒服既。

打完一次卡就算啦,我呢啲客人係選擇以食物為本。