2008-11-23 5 浏览
最怕去沙田既原因係人真的很多, 昨晚情況更嚴重, 因為一田減價, 人多到好似過關, 不過, 此次是家人安排既關係, 所以準時抵達, 不參與任何意見!一圍有十三人, 叫了八人套餐, 包括蘇式四小碟 - 海蜇, 醉雞....沒有什麼出色之作, 雞蛋芝士炒蝦球, 雲吞雞翅, 花菇扣鮑片 - 拌碟既西蘭花太腍, 糟溜桂魚球 - 戒口既關係...可以食既野唔多, 唯有覺得好味既係桂花魚球好厚好滑, 腿茸津白 - 津白唔算腍, 汁既唔太覺有火腿味, 火腿炒飯 - 用圓米炒, 已經唔係好啱, 又過濕, 高力豆沙 - 唔夠熱, 餡唔夠多!另叫, 小籠包 - 皮太厚, 醉鴿, 拍青瓜 - 呢個唔錯, 爽脆, 酸酸甜甜, 雪菜肉絲炒年糕 - 年糕腍咗少少, 清炒西生菜, 鱔糊! 整體真係中等以下, 荃灣亦有分店, 但論環境....呢度太迫, 服務又差啲, 綜合上次同今次既意見, 呢度就唔 recommend!R4

R4
八人套餐