馬哥孛羅咖啡廳

Cafe Marco
餐厅: 馬哥孛羅咖啡廳
资讯:

2015-04-11 15401 浏览
好失望!相都费事影!为佢,专门开户口写负评,希望不要有人再做水鱼!因为阿女生日,又撞正有「小朋友免费」优惠,决心去试下。作为服务行业,尤其酒店,有些地方系绝对零容忍的,就系「服务态度」,但呢间酒店,绝对难以置信的差!1.接线生很无礼貌,我打电话去问「近唔近page one那边」,他们就无尾音的答:「下!差好远吖嘛,我地系香港酒店,你查清楚先。」然后收线!哼,你们会俾几钱买呢个服务质素呢?2.我拎生蚝,想攞柠檬时无位放碟,唯有放在本来放寿司碟的位上(当然无寿司啦,个位系吉的),但负责寿司部的侍应就同我讲「喂小姐,唔可以咁放碟㖞!」,呢一句「喂小姐」,又值几多?3.攞刺身时,会将碟刺身「碰」一声放在枱,你会唔明自己得罪佢啲咩,仲要又唔肯定刺身可以拎走定点,完全零。交。流系咁依,都要提一提食物质素的:~牛肉系鞋的,同侍应的面口差不多~蟹脚好多,冰仲多,因为「唔够时间溶雪啰!」~有即烧龙虾,味道可以,前题系你愿意用一半用餐时间来排队,每次可以拎1只咋,唔耐既,平均排25分钟1只咁啰!~粥无味既,用水浸住米咁解价钱方面:588大人,未计加一,呢期优惠小朋友11岁以下免费,原价338,但要俾加一,

好失望!相都费事影!
为佢,专门开户口写负评,希望不要有人再做水鱼!
因为阿女生日,又撞正有「小朋友免费」优惠,决心去试下。
系咁依,都要提一提食物质素的:
~牛肉系鞋的,同侍应的面口差不多
~蟹脚好多,冰仲多,因为「唔够时间溶雪啰!」
~粥无味既,用水浸住米咁解
价钱方面:588大人,未计加一,呢期优惠小朋友11岁以下免费,原价338,但要俾加一,我的例子:4大2小,连加一就盛惠:2588大元。
讲真,2千几我觉得真心唔值,你收我3旧几就话,5字头我期望起码有礼貌啦!
👿bad list forever!
2015-04-10
用餐时段