2018-09-03 711 浏览
9月1日, 是日下大雨, 一行三人在尖沙咀, 逛街真的太濕滯了, 唯有去海港城行下,舒舒服服又大又可野睇. 晚上6點, 無意間去朋友曾介紹過既BLT Burger.門外都已有唔少人排隊,不用5分鐘,便可就座.主要食漢堡, 一係唔食,一係食最貴,我們叫左凱撒沙律, BBQ豬仔肋骨,和牛漢堡套餐配粗薯條, PBJ Milk shake (花生奶昔).最好食和牛漢堡套餐,和牛五成熟,肉汁配上芝士汁,非常好味, 碟邊仲有酸青瓜,可以切一小片解膩. 包大大塊, 一個人其實都食唔晒.朋友話最鍾意個包無蕃茄.BBQ豬仔肋骨$188都好抵食, 醬汁特別,相信是自家制, 有好輕微辣,又不太咸,肉質剛好,肉雖結實易同骨分離.而且仲有CORN BREAD 2件, 結結實實唔錯架. 此店所有奶昔都加上CREAM, 花生奶昔,既香又滑, 肥一次都拭,出面好少人賣了. 十分推介。埋單: $536此店, 茄醬,紙巾,水都係無限奉上, 服務員都好快手,算醒目.
舒舒服服又大又可野睇.

晚上6點, 無意間去朋友曾介紹過既

朋友話最鍾意個包無蕃茄.

肉質剛好,肉雖結實易同骨分離.

而且仲有CORN BREAD 2件, 結結實實唔錯架.

出面好少人賣了. 十分推介。
埋單: $536

凱撒沙律
PBJ Milk shake (花生奶昔)
和牛漢堡套餐配粗薯條
BBQ豬仔肋骨