2021-12-18
話說係銅鑼灣食飯但無book位,晚餐時間間間都要排隊,經過禮頓道見到呢間唔洗等,就揀佢啦以多款手工啤酒作賣點,當中有香港同其他國家既手工啤,入面既裝修整到好似嘉年華咁,卑人有種好歡樂既感覺Fierce Late Shift飲落味道好似香港「友」桃紅色手工啤既味道,果味重,麥味都不錯Pink Lemonade 朋友唔飲酒,呢杯Lemonade就真係得隻pink既顏色係值得提下,$88完全唔值Hello Can!Nachos係用個罐上碟,大大罐nachos一揪起,nachos 就會跣落碟,配上墨西哥牛油果醬、莎莎醬、芝士醬和酸忌廉,飲酒必食既小食Kick Ass Wings秘製脆炸雞翼配蜜糖芥茉醬,雞翼真係好香脆,但雞翼醃得非常咸,就算有蜜糖芥茉醬都蓋唔到佢既咸香辣冬陰公海鮮扁意粉賣相好差,撩埋一堆意粉上碟就算,成個意粉好乾,冬陰公醬汁唔夠,味道亦都唔算濃食物真係麻麻,加上環境十分嘈炒,我同朋友傾偈要大嗌先聽到,喉嚨都痛埋,應該唔會有下次
Fierce Late Shift
Pink Lemonade
Hello Can!
Kick Ass Wings
香辣冬陰公海鮮扁意粉