2013-08-23
友人介紹話此店既食物都唔錯, 特別值得一試就係個蟹蓋, 佢俾相我睇時真係引死我. 為免要等位未夠7時就來食晚飯啦, 原來唔預訂都幾易無位, 幸好可以俾我食到1個半鐘先交枱.我地無叫二人餐就散叫左個牛肉拼盤, 蟹蓋, 2隻蠔, 燒冬姑, 燒魚炸墨魚同埋個飯來食.個肉拚盤講真係都好一般最好味算係和牛啦, 反而黑豚肉就有點UN味道亦麻麻, 友人無介紹錯既蟹蓋真係唔錯,不過一定要熱食,凍左有點腥.成晚覺得最難食就係個燒蠔又唔甜又腥真係十分差至於個燒魚, 炸墨魚同個飯都係廚房整既, 反而食物味道就好好, 魚本身夠甜外身燒過又香口唔錯,炸墨魚同樣美味炸得香脆又唔油...最後亦係全晚最正就係個飯有少少飯焦之外, 元貝仔雖細隻但D味入晒係D飯度真係非常美味.整體上廚房既食物相比由店員負責燒既燒物就麻麻地
成晚覺得最難食就係個燒蠔又唔甜又腥真係十分差
整體上廚房既食物相比由店員負責燒既燒物就麻麻地