(非会员)
星期一同兩個朋友特登去左呢閒泰國餐廳食晚飯, book左檯, 帶位安排我地座窗口位, 一坐低就有侍應黎問我地飲熱水定凍水, 服務好好我地叫左牛肉串燒---好香口, 夠味炸蝦春卷---用菜包埋春卷再點汁食, 3大件, 香脆可口冬陰公---好鍾意飲, 料又夠, 味道岩岩好炸蝦餅---幾正, 多蝦, 一客五件, 我地都食唔晒蒜茸包+燴牛尾---蒜茸包點牛尾汁食, 食食下發現左條毛, 後尾問番原來係牛尾毛, 個女經理話牛尾本身夠多毛, 所以...。個女經理仲好有禮貌咁問要唔要cancel order定係加番幾件俾我地, 好nice 呀牛油大蝦---超正! 好濃ge牛油味, 蝦又大隻, 好抵食, 配埋蝦片o係則邊, 蝦頭部份一定要食焗燒墨魚---唔駛點汁已經好香口, 不過燶左d, 唔係好夠熱一杯anna & the king同椰林樹影, 好滿意! 一個椰青走個陣好多都同我地有講bye bye下次一定會再幫親過!!!
我地叫左牛肉串燒---好香口, 夠味
炸蝦春卷---用菜包埋春卷再點汁食, 3大件, 香脆可口
冬陰公---好鍾意飲, 料又夠, 味道岩岩好
炸蝦餅---幾正, 多蝦, 一客五件, 我地都食唔晒
走個陣好多都同我地有講bye bye
下次一定會再幫親過!!!