2017-08-08
米線陣已經不是第一之吃的食店, 點解都會拎出黎寫一寫? 因為有好野都要介紹下比大家起初被吸引到的是因爲米線陣有一款滋味的食物—黑醋豬軟骨! 好食到嘩嘩聲, 再配上酸辣米線中辣, 正! 中辣已經食到三小姐流眼水個種。而個黑醋醋軟骨是十分十分十分的入味, 甜甜酸酸甘好易入口, 少量肉黏著軟骨, 口感獨特。由於豬軟骨基本上是皇牌餸, 所以後期再吃的時候, 覺得豬軟骨的份量變少了 。 好似熱戀期很愛,穩定期愛少左甘。 有少少失望既,但鬼叫它好食, 我都係會比錢照食 近期去 , 加左款新食物就是水寫牛魔皇套餐! 很有水準的水煮,不太油 香料味皇, 有牛展 牛肚 蘿蔔 等 , 煮等很入味和出色 , 不想出去比150-200$ 食水煮餐廳。 想食平點, 可以去米線陣試一試呢個新套餐。 100 $ 左右落店走人 。 額外可試一試 是大汗雞翼 , 香口到爆! 但大汗豬頸似就免喇, 因為豬頸肉太肥, 口感很差。