2022-10-21 3639 浏览
川菜Fine Dining 成間舖頭既裝飾勁古風之餘🏮🏮仲有勁chill無敵大海景同變臉睇🎭Feng Wei Brunch 💰$988 per one一開始會有幾款Cold appetisers 比你開下胃先既 味道都唔錯😆食完頭盤之後就會上點心點心無限任嗌 燒賣 蝦餃 咸水角都勁出色🥹🥹 完全係足料之餘皮薄餡靚 個人係最鍾意佢地啲點心 但成個set實在太飽了🤩 每款試一次都夠做了🙊🙊到Main course 我地分別要咗一個金蒜牛柳同埋青花椒鳕魚🐟牛柳既口感整到好腍身亦到好重牛味 而鳕魚都無我最怕既冰鮮味 佢相對肥身 食落都好滑口🫢 Side dish係刀削麵 雖然已經食到好飽但都忍唔住食曬成碗🫢🫣 佢就好似無咁油膩版既乾炒牛河再加有小小辣味😂😂😂最後到尾聲🍨甜品都各有特色 包括有流心朱古力糯米糍,lemon tart🍋,辣朱古力撻同埋鐵觀音奶凍🍮 全部都唔會話好甜 唔會令你食完飯更加覺得膩另外佢地酒都係freeflow😳😳 啱曬我呢啲好鍾意飲酒既人😍 除咗最常見既紅白酒🍷同champage🥂 佢地仲有陳釀, sake, 啤酒🍻同埋一杯叫東方之嬌既cocktail 可以任點🍸過咗食飯
川菜Fine Dining 成間舖頭既裝飾勁古風之餘🏮🏮
仲有勁chill無敵大海景同變臉睇🎭

Feng Wei Brunch 💰$988 per one

食完頭盤之後就會上點心

過咗食飯時段但如果仲未享用完野飲既話 佢地仲可以比你留低係室外座位飲埋啲酒

佢地室外個view都坐得幾舒服而且好靚view添架😆😆